top of page

Israeli House Albania

Status: Official unit - Cooperation

1046647.jpg

ארגון ההסברה "בית ישראל" פותח נציגות במדינה מוסלמית

משלחת אלבנית של הארגון הכוללת שר לשעבר בממשלת המדינה ביקרה בישראל

e59e6272e68b4aba8669756e3629f728.png

"Nuk kam frikë", intervistë me kreun e "Shtëpia e Izraelit", Itsik Moshe, i kërcënuar edhe me vdekje

Itsik Moshe, një izraelit i vendosur për kauzën e vendit të tij, që edhe pse iu ka shpëtuar disa atentateve terroriste ndaj tij, në një intervistë për RTSH gjatë qëndrimit të tij në Tiranë për “Ditën e Kujtesës”, u shpreh i lumtur që mbërriti në një vend si Shqipëria e cila për të, sjell një koncept të ri për të ndërtuar një urë të re mes Izraelit dhe Shqipërisë.

Capture.JPG

Israeli national anthem sung in Muslim parliament

A delegation of Zionist activists and Knesset members visited the Albanian parliament and met with local legislators.

Screenshot_20230127-101044_Gmail-768x514_edited.jpg

איציק משה כובש עוד יעד הסברתי חשוב לישראל: והפעם מדינה מוסלמית, אלבניה

לראשונה מאז תחילת הפעילות לפני 10 שנים, מצאנו אוזן קשבת במשרד החוץ בישראל, אומר איציק משה, מייסד וראש ארגון ההסברה "בית ישראל", שממשיך בפריסה במדינות אחרות ומביע תקווה לשת"פ ואיחוד כוחות עם המוסדות בישראל

bottom of page